tiistai 16. heinäkuuta 2013

Isoäidin ympyrät

  Tarvitaan mummon ympyröitä...




...ja vetskarit.










Punaiseen punaista.




   Niin tehtiin neitien uudet meikkipussit.


Mukavaa viikonjatkoa!

14 kommenttia:

  1. Olipas vallan kauniit! Kunpa malttaisi ja jaksaisi itsekin tehdä (vaikka meikkien käyttö vähäistä onkin) - vaan noitahan nyt ei raaskisi edes käyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kokeile ihmeessä, näihin jää kyllä helposti koukkuun :) Kaikki pienet kerät saa käytettyä ja valkoinen raikastaa kokonaisuuden!

      Poista
  2. Mahtava idea!! :) Kiitos ohjeesta! Oon tosi huono päästäni tekemään virkattuja ympyröitä. Ne tuppaa lörpöttämään tai kiristämään liikaa..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Näitä on niin kiva tehdä! Mulla onkin juuri meneillään -mitä pyörylöistä -viikko.
      Mukavia virkkaushetkiä!

      Poista
  3. Voi vau, miten kivoja pussukoita. Ihania värejä, ja kauniita kuvia myös!

    VastaaPoista
  4. Satuin blogeja surfaillessani sattumalta tänne. Kauniita virkattuja koruja ja muita töitä olet tehnyt. Ihanat värit näissä pussukoissa ja hauska idea tuo raparperien kuorien virkkaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Pirjo! Kiva kun löysit tänne ja paljon kiitoksia kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!

      Poista
  5. Kiitos isoäidin ympyrän ohjeesta! Haaveilen pyöreän jakkaran päällystämisestä virkatulla ympyrällä enkä mitenkään itse keksinyt, miten ympyrä onnisuu pylväsryhmillä. Eletään toivossa, että tämä toimii! Hienoja sun luomukset!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, jos voin olla osana haaveiden toteutumiseen :) ...ja kiitos!

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja mukavaa jos onnistuin innostamaan : )

      Poista
  7. Moikkulimoi, ihana blogi sulla! :) Kiitos kivasta ohjeesta, jäin pohtimaan että onnistuiskohan tällä systeemillä ihan isompikin pyörylä, haaveissa olis ympyrästä tehty villatakki. Kuumeisesti koitan miettiä jotain simppeliä mallia aivottomaan virkkaukseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihana kuulla, Kiitos Mirva! Itse tein pyöreän torkkupeiton kädenreijillä varustettuna. Malli oli Kauhavan Kangasaitan Juhannusruusu. Todella simppeli ja "looginen" malli, alun jälkeen voi antaa mennä vaan! ...kunhan muistaa jättää käsille aukot :) http://jonskuponsku.blogspot.fi/2012_10_01_archive.html
      Ympyrän perusohje: Jos alkaa kiristää, pidä tauko.....eikun jos alkaa kiristää, lisää silmukoita ja jos lerputtaa, vähennä.
      Onnistuneita virkkaushetkiä!

      Poista
    2. Okei, kiitti vinkistä! :) Tuo malli varmasti toimii millä vaan langalla ja siihen sopivalla koukulla, tai vähän isommalla. Kokeiluun menee siis tämä.

      Poista